Kunstgjødsels verksteder vår 2024


Alle søknadsverkstedene er laget med tanke på å gi best mulig og effektiv innputt til din kunstnerøkonomi, og ditt videre søknadsliv. Inkludert i alle verksted følger også med et eget arbeidshefte. 


SØKNADSPLANLEGGING - HVOR SKAL DU SØKE?

(Nettbasert og opptak tilgjengelig)

Søknadsplanlegging - planlegging er halve jobben!

På Søknadsplanleggingsverkstedet vektlegges hvordan legge en god plan for søknadslivet ditt!
Og, du får innsikt i hvordan du bedre kan prosjektere, gjøre smarte oppdelinger og enklere finne frem i tilskuddsjungelen.
For det finnes tusenvis av tilskuddsmuligheter, du kan og skal ikke kjenne til dem alle!  
Men, vi fokuserer på hvordan du kan finne fram til akkurat de tilskuddstedene som passer akkurat for deg, ditt kunstnerskap/din kreative virksomhet og dine prosjekter.  
Søknadsplanleggingsverkstedet vil også bidra til at du legger grunnlaget for å utvikle din unike søknadskalender for 2024 og i det videre.

Dette er et todelt verksted over to økter med øvelser som kan jobbes med mellom hvert verksted, og i etterkant. Her får deltagerne E- bok i PDF format av Arbeidshetfte Søknadskartlegging, og tilgang til opptak av verkstedet ut januar 2025.  


photo-1700826798201-7f0f78ca6a87


 SØKNADSSKRIVING 

(Nettbasert og opptak tilgjengelig)

Søknadsskriving - de gode søknadene som oppnår søknadsjubel! Jeg er involvert i eller veileder andre på ca. 100 søknader pr. år. Selvsagt får ikke alle disse søknadsjubel, men mange av dem gjør det. Erfaringene og kompetansen jeg har opparbeidet meg gjennom over 22 år med søknadsskriving får du strukturert og konsentrert i dette verkstedet.   

Vi skal fokusere på at det finnes en enkel metode som langt på vei sikrer en god søknad, og kombineres denne med noen grunnleggende sjekkpunkter vil søknadsskrivingen gå lettere. Vi går også kjapt igjennom de to andre delene av en tilskuddssøknad - vedlegg og budsjett. 

Dette er et tredelt verksted med tre økter med øvelser som kan jobbes med mellom hvert verksted, og i etterkant. Her får deltagerne E- bok i PDF format av Arbeidshetfte Søknadsskriving, og tilgang til opptak av verkstedet ut januar 2025.   


 INNTEKTSMULIGHETER

(på nett 10, 16 og 23 mai kl. 11 - 12)

Det fines mange ulike inntektskilder i tillegg til tilskudd. På dette verkstedet skal vi se på; salg, sponsing, folkefinansiering, anbud m.m. På verkstedet får du øvelser som gjør at du får større bevissthet rundt hvordan hente inn ulike typer inntekter, gjør vurderinger på hvilke type inntektsmixer som passer deg og dine prosjekter, og hvordan lage din egen inntektsplan - inntektsjul. 

Dette er et nettbasert verksted med tre økter over tre dager med øvelser som kan jobbes med mellom hvert verksted, og i etterkant. Her får deltagerne E- bok i PDF format av Arbeidshefte Inntektsmuligheter, og tilgang til verkstedet ut januar 2025. 


Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Order summary

Med Søknadsjubelkoppen

Kunstgjødsels verksteder vår 2024

SØKNADSVERKSTEDER 2024

Ny utgave av Kunstgjødsels populære søknadsverksteder. 

Ulike verksteder tilbys fysisk og digitalt innenfor følgende tematikk: 

  • Inntektsmuligheter 
  • Søknadsplanlegging og kartlegging av dine søknadsmuligheter
  • Søknadsskriving (med mulighet for utvidelse med søknadens tall) 

Verkstedene er lagt opp som en kombinasjon av kort fokus på tematikk med faglig innputt, påfølgende selvstendig arbeid og oppgaver som gir videreutvikling.

Egne arbeidshefter (i PDF format ved digitale verksteder/ i trykket utgave ved fysiske verksteder) for hvert av temaene medfølger. I de digitale versjonene får du opptak og kan dermed ta verkstedet når du selv vil, eller se det om igjen så mange ganger du vil frem til det tas bort i februar 2025. I de fysiske versjonene får du større eller mindre grad av 1-1 veiledning av kunstgjødsler Linda Cecilie Furulund under verkstedet. 

Påmelding: 

Du kan velge å delta på et, flere eller alle verkstedene. 

Du vil få all praktisk info ved påmelding. 


NOK 2,450
Total due NOK 2,450

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.

Tidligere deltagere uttaler bla. dette: 

"Visste ikke om at det fantes SÅ mange veier til inntekt!" 

"NÅ er det bort med salg, salg, salg...Dette ga meg en helt anen forståelse av mine muligheter"

"NÅ er jeg klar for søknadsjubel!"

"Takk for at du inspirerer og åpner øynene for hva som er mulig å få til for meg og alle andre kunstnere"   

"Uten deg og dette - ingen søknadsjubel"