Min søknadskalender 2024

Kalenderboka «Min søknadskalender» er til deg som ser verdi av å planlegge søknadslivet ditt, bruke og bygge opp din helt egen søknadskalender og vil inspireres av ukentlige søknadstips. I tillegg er det lagt inn lure øvelser for å styrke søknadsjobbingen din. 

...

Tre av totalt 52 søknadstips fra boka: 


"Jeg kan på det inderligste anbefale deg å få tak i Min søknadskalender 2024": Anne Lene Johnsen

- forfatter og foredragsholder

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Add to your order

52 tips på 52 minutter

Video 52 søknadstips på 52 minutter

52 tips på 52 minutter

NOK 52

Order summary

Forside Min søknadskalender 2024

Min søknadskalender 2024

I denne kalenderboka får du MANGE gode søknadstips - lagt opp slik at du kan lese et nytt hver uke. Disse er koblet opp mot en kalender og her kan du plotte inn dine søknadsplaner for 2024.

I tillegg finnes en del lure øvelser som kommer både innimellom og på slutten av denne boka. Sammen med søknadstipsene gir de godt grunnlag for at 2024 blir ditt søknadsjubel* år. 

* Søknadsjubel benyttes som et annet og gledesfullt uttrykk istedenfor å skrive innvilget tilskudd

 


NOK 349
Total due NOK 349

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.

Jeg har sett for meg at du legger "Min søknadskalender" lett tilgjengelig på ditt favorittarbeidssted. Månedskalenderen eller ukens tips "lyser" imot deg og du motiveres til å gjøre alvor av at 2024 skal bli ditt beste søknadsjubelår!

Videre er mitt håp at du siden ser tilbake på alt det du har fylt ut og jobbet med i denne kalenderboka, og at det gjør det enda lettere å ta med seg videre, det som fungerte og justere på det som ikke fungerte så bra i 2024. Rett og slett legge en enda bedre plan for dine neste søknadsjubelår.

 

Om forfatteren: 

Linda Cecilie Furulund er utdannet cand. philol. i kultur og har drevet eget kulturbyrå siden 2001 og forlag siden 2021. Hun har hjulpet mange tusen kunstnere og kreative virksomheter til mange hundre millioner av tilskuddsmidler. Hennes første bok kom ut i 2021 - "Søknadsjubel - Hvordan leve av kunsten?". Siden har hun gitt ut 3 arbeidshefter; "Inntektsmuligheter", "Søknadsplanlegging" og "Søknadsskriving".