Kunstgjødsels foredrag, minikurs eller verksteder

Plukk mellom disse temaene, som alle tar inn over seg over 21 års erfaring i møte med kunstnerøkonomien: 

✨Inntektsmuligheter - lag din helt egen inntektsmix! Det finnes så MANGE, og her handler det om å finne sine beste gullkombinasjoner av inntekter som virkelig kan spille på hverandre. 

✨Søknadsplanlegging - planlegging er halve jobben! Det finnes mange tusenvis av tilskuddsmuligheter, hvordan finne fram til akkurat de som passer for hver enkelt? Og hvordan legge en god plan for søknadslivet sitt? 

✨Søknadsskriving - de gode søknadene som oppnår søknadsjubel! Det finnes en enkel metode som langt på vei sikrer en god søknad, og kombineres denne med noen grunnleggende sjekkpunkter vil søknadskrivingen gå lettere.  

✨Søknadens tall - enkel planlegging med tall! Det trenger ikke være så vanskelig, men er uhyre viktig å sette opp et riktig og godt budsjett som kan gi mest mulig uttelling (altså innvilgede kroner). Og, i tillegg rapportering som samsvarer med budsjettet og ikke er uoverkommelig. 

✨Søkernettverk - åpne opp for nye muligheter! Det å jobbe aktivt og godt med eget nettverk kan åpne opp for helt nye prosjekter, skape synergier og kan åpne opp for en ny verden av tilskuddsmuligheter.  


Rammer:

3 ulike varianter av opplegg kan tilbys: 

 

FOREDRAG - 45 min. med fullt fokus på valgt tematikk 

✨MINIKURS - 90 min. med fokus på valgt tematikk + noen enkle øvelser 

✨VERKSTED - 180 min. med kombinasjon av kort fokus på tematikk med påfølgende selvstendig arbeid, oppgaver og 1-1 oppfølging der og da for deltagerne. Her følger det med et eget Arbeidshefte innenfor den aktuelle tematikken. (Maks 8 deltagere.)    

 

Rabatt ved kombinasjon av flere arrangementstyper og/eller tematikker. 

Ønskes noe annet og/eller mer tilpasset for en spesifikk målgruppe? Ta kontakt - det er mange muligheter og gode vinklinger.  

Gjennomføring enten via nett eller fysisk (da må reise og diett etter statens satser beregnes). Alt deltagerne trenger er en nettforbindelse for å komme inn på lenken som gir tilgang til delta via egen telefon, nettbrett eller PC. 

Kunstgjødsel lager unik lenke og avklarer med oppdragsgiver i forkant hvordan dennes rolle skal være. Oppdragsgiver kan med fordel introdusere og holde en avslutning. Da vil oppdragsgiver gis adgang til å snakke og vise seg fram. Flere detaljer rundt det praktiske og diverse spesialiseringer av nettbaserte arrangementer avklares i god tid før start.  

................................



Kunstgjødsel er et kulturbyrå som i over 21 år har spisset seg på å finne penger og bidra til søknadsjubel for kunstnere og kulturvirksomheter. 

Kunstgjødsel drives av Linda Cecilie Furulund som er Cand. Philol. i kultur og grûnder av Kunstgjødsel. 

Furulund har god erfaring med å holde kurs, foredrag etc. Hun har siden 2001 holdt forelesninger ved Universitetet i Sør- Øst Norge, vært leid inn som foredragsholder på mange ulike typer arrangementer og vært initiativtager til en rekke seminarer etc.

I tillegg er Kunstgjødsel bla. prosjektleder og utvikler for Norwegian Made (norwegianmade.no) sin e-læringsportal for norske produsenter. Tidligere har byrået bla. ledet og vært med på å utvikle kunstnerskap, kunstbiennaler, kulturnæringshus, mentoringprogrammer for kreative næringer, vitensentere og diverse arrangementer i kunst- og kulturfeltet. 

De siste 4,5 årene har Kunstgjødsel etablert nettbaserte programmer, 1-1 veiledning og mindre kurs under paraplyen Søknadsjubel.

Furulund kom med sin første bok, og er nå medlem av NFFO (Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening): 

"Søknadsjubel - Hvordan leve av kunsten", 1. november 2021. 

Siden har hun gitt ut 3 arbeidshefter, og en nytt større bokprosjekt lanseres 1. nov. 2023.  


PS!

  • Deltagere kan bestille bok og arbeidshefter (det som ikke eventuelt følger med til et verksted) til rabattert pris i forkant eller etterkant av foredraget/minikurset/verkstedet.  
  • Ønsker deltagerne 1-1 søknadsveiledning gis 20% rabatt på ordinær pris opp til 3 mnd. etter gjennomført arrangement. 



Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

Kunstgjødsels foredrag, minikurs eller verksteder

Modul 1 Yhumb meg

 

Passer for kunstnere og kulturbedrifter innenfor kulturarv, musikk, design, scenekunst, visuell kunst og litteratur. 



NOK 8,000
Total due NOK 8,000

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.